Top Funny PJ Jokes from WhatsApp

Q1. Prasad ask’s Kumble to bring a pepsi…
Kumble brings a bottle of pepsi but goes directly to Tendulkar.
why ??

Ans:- Tendulkar is an opener (Obviously, this Joke is old, as Tendulkar is already retired 🙂 )

—————-

Q2. The Madrasi said, I want to see the movie ‘heart is umbrella’…

Which movie did he really want to see..?

Ans:- Dil Chhata Hai…!

—————-

Q3. Woh kya hai jo Dil mein hain, Mann mein hai par Dhadkan mein nahi?

Ans:- Arey Aamir Khan !!!!!!!

—————-

Q4. What will you call a person who is leaving India ??

Socho……………

Ans:- Hindustan Lever (Leaver).

—————-

Q5. Kalidas ka ek bhai joote banata tha uska naam kya tha?

Ans:- adidas?

—————-

Q6. Luv and Kush are going to a village & in between comes a well. Luv falls into the well. Why ?

Ans:- Because Luv is blind!

—————-

Now Kush also jumps inside. Why?

OK lot’s of head scratching done…

Ans:- Luv ke liye saala kuch bhi karega!!

—————-

Q7. Jackie Chan ki saas ka naam kya hai?..

nahi pata..??

Ans:- D’Cold
(Chain ki saans – D’cold )

—————-

Q8. Chalo ab batao… Jackie Chan ki bahu ka naam kya hai?

this is quite simple..

Ans:- D’Cold again…
Kyunki saans bhi kabhi bahu thi…

Get New Jokes in your mailbox

Subscribe for daily email, and never miss out on most popular jokes.

Leave a Reply

on Sep 4, 2014